بانک مرکزی: یارانه نقدی خانوار و مستمری بازنشستگان به عنوان وثیقه بانکی پذیرفته می‌شود بانک مرکزی: ۷۳ هزار میلیارد تومان وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت شد مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی: پیگیر ایجاد مرکز تأمین مالی با حضور مدیران بورسی در مشهد هستیم اجرای آیین‌نامه جدید واردات خودرو با دستور دیوان عدالت اداری متوقف شد + سند ریزش ۱۴ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ادیسونِ عصر ما قیمت خودرو‌های وارداتی هنوز قطعی نیست | احتمال افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی قیمت امروز دینار عراق در مشهد (دوشنبه، ۱۳ مرداد ۱۴۰۴) اطلاعیه شرکت ملی پخش برای سوخت‌گیری در ایام اربعین ۱۴۰۴ اعتبار ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومانی وزارت کار برای حمایت از کسب‌وکار‌های خانگی انتقاد یک نماینده مجلس از تسخیر بازار حوزه ساخت‌وساز توسط اتباع خارجی جزئیات رأی جدید دیوان عدالت اداری درباره مزایای کارمندان اعلام شد نرخ طلا در مشهد نیمه کانال ۷ میلیون تومان را پشت‌سر گذاشت (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) بلیت هواپیما برای ایام اربعین با نرخ مصوب عرضه می‌شود بازار خودرو همچنان بی رونق و  در  رکود ۸۵۰۰ فرصت شغلی در خراسان رضوی معطل زمین‌های خالی قیمت‌گذاری جنجالی اسپورتیج؛ دستور توقف دریافت وجه صادر شد پیش‌بینی بورس برای روز دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار در روز دوشنبه (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴) | طلا در سایه دلار ۹۲ هزار تومانی، صعودی شد ارزش سهام عدالت ۵۳۲هزار تومانی امروز یکشنبه (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) تصویب حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) سد‌هایی که برای خالی‌بودن ساخته شدند! | گزارش مرکز پژوهش‌ها از کاهش ۹۴ درصدی جریان ورودی سد‌ها رشد ۱.۴ درصدی تولید ناخالص داخلی در بهار ۱۴۰۴ | پیشرفت خدمات و پسرفت کشاورزی عبور مصرف برق کشور از مرز ۷۷ هزار مگاوات (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی تشکیل کنسرسیوم صادراتی را راهکار ساماندهی زعفران دانست قیمت امروز دینار عراقی در مشهد (یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴) بورس همچنان قرمز ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیلی موقت فعالیت تجاری و ترانزیتی در مرز خسروی (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت خودرو‌های وارداتی هنوز قطعی نیست | احتمال افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی

  • کد خبر: ۳۴۹۵۸۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
قیمت خودرو‌های وارداتی هنوز قطعی نیست | احتمال افزایش ۵۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی
مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو‌های وارداتی گفت: در مرحله جدید عرضه خودرو‌های وارداتی، قیمت‌ها قطعی نیست و پس از محاسبه تعرفه، قیمت‌ها ممکن است تا ۵۰ درصد افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی تقدسی با اشاره به شرایط فعلی بازار خودرو، اعلام کرد: با وجود رکود نسبی در فضای خرید و فروش، استقبال مناسبی از این مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی صورت گرفته است.

وی ضمن تشریح جزئیات جدیدترین مرحله عرضه خودرو‌های وارداتی، به تنوع بالای خودرو‌های قابل ثبت‌نام اشاره کرد و گفت: در این دوره، طیف گسترده‌ای از خودرو‌های وارداتی در دسترس متقاضیان قرار گرفته که پاسخگوی نیاز‌ها و سلیقه‌های مختلف است. از جمله می‌توان به مدل‌هایی از برند چانگان با قیمت زیر ۲ میلیارد تومان اشاره کرد، در حالی که خودرو‌هایی با رده قیمتی بالاتر نیز در فهرست عرضه‌شده وجود دارند.

تقدسی با تأکید بر اینکه قیمت‌های درج‌شده در سامانه نهایی نیستند، افزود: قیمت خودرو‌ها پس از انجام محاسبات نهایی تعرفه‌ها ممکن است دستخوش تغییراتی شود. این تغییرات بسته به نوع و شرایط واردات خودرو متفاوت خواهد بود و احتمال دارد در مورد برخی خودرو‌ها تا ۵۰ درصد افزایش قیمت اعمال شود، در حالی که در خودرو‌های دیگر، این عدد ممکن است در حدود ۲۰ درصد یا کمتر باشد.

مدیر سامانه اضافه کرد: اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی درباره قیمت نهایی و جزئیات ترخیص خودرو‌ها پس از مشخص شدن نرخ نهایی تعرفه‌ها انجام خواهد شد. 

وی همچنین از متقاضیان خواست با دقت و آگاهی نسبت به انتخاب خود اقدام کنند و از اطلاعات موجود در سامانه استفاده کامل ببرند.

به گفته تقدسی، هدف از تمدید این مهلت، فراهم کردن فرصت بیشتر برای متقاضیانی است که به دلایل مختلف تاکنون موفق به ثبت‌نام نشده‌اند و همچنین بتوان به حجم بالای درخواست‌های مردمی برای شرکت در طرح واردات خودرو پاسخ داد.

براساس اطلاعیه سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی در طرح فروش خودرو‌ها که تا ۱۶ مرداد تمدید شده است عنوان شده قیمت قطعی خودرو‌ها پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و متعاقباً اعلام خواهد شد.

-شرکت‌های عرضه‌کننده خودرو پس از اعلام قیمت قطعی خودرو‌ها نسبت به فراخوان خریداران جهت تکمیل وجه اقدام خواهند نمود.

- شرکت‌های عرضه‌کننده موظف می‌باشند در کلیه فروش‌ها ضوابط و روش‌های مختلف فروش ذیل ماده ۴ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو را بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده جهت ترخیص خودرو‌ها مد نظر قرار داده و نسبت به انعقاد قرارداد با خریداران اقدام نمایند.

- در صورت انعقاد قرارداد به روش پیش‌فروش، حداکثر مبلغ قابل دریافت معادل پنجاه درصد قیمت فروش مندرج در جداول فوق بوده و قیمت فروش قطعی پس از ارائه اسناد و مدارک مثبته خودرو‌های وارداتی توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام خواهد شد.

-مفاد قرارداد‌های منعقده با مشتریان باید منطبق بر مشخصات دقیق هر یک از روش‌های مندرج در آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو بوده و اخذ هرگونه وجه مازاد تعهد تحویل بیش از مهلت‌های مقرر در آیین‌نامه مذکور و درج بند‌هایی خارج از چارچوب قانونی، موجب ایجاد مسئولیت‌های حقوقی و قانونی برای شرکت‌های عرضه‌کننده است.

- کلیه متقاضیان و خریداران می‌بایست پیش از هر گونه اقدام نسبت به پرداخت وجه، تکمیل فرآیند خرید و انعقاد قرارداد، نسبت به مطالعه دقیق و کامل مفاد اطلاعیه‌های صادره شرایط عمومی و اختصاصی قرارداد‌ها و سایر اسناد مرتبط اقدام نمایند. بدیهی است اقدام به پرداخت وجه یا امضای قرارداد به منزله قبول و پذیرش مفاد و شرایط مندرج در اطلاعیه‌ها و قرارداد‌ها تلقی گردیده و هر گونه ادعا در خصوص عدم اطلاع یا عدم آگاهی از مفاد مذکور، قابل قبول نخواهد بود. ضمناً مسئولیت تبعات ناشی از عدم مطالعه یا برداشت نادرست از مفاد اطلاعیه‌ها و قرارداد‌ها صرفاً بر عهده متقاضی خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->